Ha családi vakáció, akkor lakóautó bérlés!

Egy családi nyaralást összehozni nem mindig könnyű. A gyerekek számára sokszor fárasztó lehet maga az utazás, és ha a csemeték nyugtalanok, hát olyankor előbb-utóbb a szülők is türelmetlennél válhatnak. De nem egy luxus lakóautót kibérelve

Egy családi nyaralást összehozni nem mindig könnyű. A gyerekek számára sokszor fárasztó lehet maga az utazás, és ha a csemeték nyugtalanok, hát olyankor előbb-utóbb a szülők is türelmetlennél válhatnak. De nem egy luxus lakóautót kibérelve, benne utazva! Ugyanis egy luxus lakókocsi olyan elfoglaltságokat nyújt a család aprajának, hogy azzal megkíméli a család nagyját is a tipikus mondat ismételgetésétől. ,,Ott vagyunk már?” Ez a kérdés ugyanis nem fog elhangzani egy luxus lakóautóban, ahol többek között TV és DVD felszereltség, valamint igencsak kényelmes ágyak biztosítják a gyerkőcök számára az idilli környezetet. Mert ha az ifjonc jókedvű, akkor az egész család boldog! Lakóautó bérlés, a család útja.

Lakóautó bérlés - nyakunkon a tavasz

Szerintem mindenkinek érdemes lenne kipróbálnia a gurulós garzonos életet. Ha olyan típusú vagy, hogy e-mellett döntesz, akkor mindenképp elsőnek azt javaslom, hogy a lakóautó bérlés mellett maradj. Így jobban el fogod tudni dönteni, hogy vásárolj egy lakóautót vagy lakóautót bérelj, mert meg lesz hozzá a kellő tapasztalatod. Plusz érdemesebb egy biztosítással rendelkező bérelt lakóautóval gyakorolni a parkolást, mint egy saját 20 milliós luxus lakóautóval.

 

Ha lakóautó építés mellett teszed le a voksod, akkor is érdemes lakóautó bérléssel foglalkozni elsőnek, hogy lásd mik a nélkülözhetetlen kellékek egy lakóautó belsejében. Van egy osztrák lakóautó tulajdonos ismerősöm, aki a furgonját lakófurgonná alakította. Egy óriási konyhával és fürdőszobával bővítette, mivel még az hiányzott neki. Mikor elment a két család együtt túrázni a helyekbe, akkor döbbent rá, hogy az én lakóautómban 4 ember simán elalszik és jóval több cucc elfér, mint az övében. Szóval beismerte, hogy semmi értelme nem volt 2 éven keresztül építeni egyet, mintha bérelne minden éveben egy másikat.

 

Ha engem kérdeztetek lakóautót bérleni kell nem vásárolni, ha csak nem használod évente több mint egy hónapot.