A romantikus pillanatokat a P.L.A Plasy HP74 hozza el Önnek és párjának

A Plasy HP74 óriási sziget franciaággyal felszerelt lakóautó garancia a meghitt, romantikus együtt töltött időre. Praktikus berendezése, a hangulatos kivilágítása egyenesen a tökéletes nyugalomig repíti Önöket.

A Plasy HP74 óriási sziget franciaággyal felszerelt lakóautó garancia a meghitt, romantikus együtt töltött időre. Praktikus berendezése, a hangulatos kivilágítása egyenesen a tökéletes nyugalomig repíti Önöket. Ha már gyerkőcök szaladgálnak körbe-körbe, az sem probléma, hiszen a P.L.A Plasy HP74 lakóautóban elektromosan leengedhető ágy is a rendelkezésünkre áll, méghozzá a franciaágytól ajtóval elzárt területen. A lakóautóban az utasok kényelméről az elhúzható sötétítő rolók, Luxus Dometic 2200 tetőklíma, TV+DVD+USB, vagy éppen a távirányítós led világítás gondoskodik.  

LMC Breezer A664 G – a Prémium+ király

Tervezzen akár rövidebb, akár hosszabb útra menni, az LMC Breezer lakóautó biztosan kiszolgálja Önt a kaland során, nem mellesleg kedvező áron!

Tervezzen akár rövidebb, akár hosszabb útra menni, az LMC Breezer lakóautó biztosan kiszolgálja Önt a kaland során, nem mellesleg kedvező áron! Az LMC Breezer A664 G lakóautóban minden kényelemért és praktikusságért felelősséget vállaló elem megtalálható. Ezek közé soroljuk a tempómat segédeszközt, a fűthető tükröket, a bőr és velúr kárpitot, a tetőklímát, vagy akár az éjjellátós tolatókamerát. Nagy családnak/társaságnak is tökéletes választás lehet, hiszen 6 utazó és 6 alvó hely áll rendelkezésre. A cuccaink elszállításra egy nagy garázs jelentkezik szolgálatra a lakóautó tetején.

Roller Team Zefiro 265 Integral

A Roller Team Zefiro 265 egy valódi luxus lakóautó. Ha hibátlan kényelemre, tökéletes vezetési körülményekre és mindeközben páratlan élményre vágyik, akkor Önnek álmodták meg ezt a lakóautót. 2018-as kiadású, teljesen felszerelt és hibátlan állapotban lévő lakóautónk biztos társa lesz családjának, az év legnagyobb kalandjában. 5 utazó és 4 alvó helyre van kialakítva és minden részlet tökéletes tervezésben, az utasok elégedettségét szolgálja. Néhány részlet; fehér bőr kárpit, Truma gázüzemű körfűtés, extra színes led belső világítás, 4.5 m-es napfénytető stb.. Győződjen meg saját maga, béreljen valódi luxus lakóautót!

Lakóautó bérlés - nyakunkon a tavasz

Szerintem mindenkinek érdemes lenne kipróbálnia a gurulós garzonos életet. Ha olyan típusú vagy, hogy e-mellett döntesz, akkor mindenképp elsőnek azt javaslom, hogy a lakóautó bérlés mellett maradj. Így jobban el fogod tudni dönteni, hogy vásárolj egy lakóautót vagy lakóautót bérelj, mert meg lesz hozzá a kellő tapasztalatod. Plusz érdemesebb egy biztosítással rendelkező bérelt lakóautóval gyakorolni a parkolást, mint egy saját 20 milliós luxus lakóautóval.

 

Ha lakóautó építés mellett teszed le a voksod, akkor is érdemes lakóautó bérléssel foglalkozni elsőnek, hogy lásd mik a nélkülözhetetlen kellékek egy lakóautó belsejében. Van egy osztrák lakóautó tulajdonos ismerősöm, aki a furgonját lakófurgonná alakította. Egy óriási konyhával és fürdőszobával bővítette, mivel még az hiányzott neki. Mikor elment a két család együtt túrázni a helyekbe, akkor döbbent rá, hogy az én lakóautómban 4 ember simán elalszik és jóval több cucc elfér, mint az övében. Szóval beismerte, hogy semmi értelme nem volt 2 éven keresztül építeni egyet, mintha bérelne minden éveben egy másikat.

 

Ha engem kérdeztetek lakóautót bérleni kell nem vásárolni, ha csak nem használod évente több mint egy hónapot.

Lakóautó vagy lakókocsi?

Manapság sokan döntenek a lakókocsi vagy a lakóautó bérlés mellett azért, mert minden évben egy nagyobb összeget költenek szállodai szobákra, és sokszor megtörténik, hogy az ember nem pont azt kapja, amit várt.

Mielőtt lakókocsi vagy lakóautó bérlésre szánja el magát, először is ismertetni szeretnénk, hogy mi a különbség a lakóautó és a lakókocsi között. A lakóautó az a jármű, melynek belső részében a vezetőfülke és a lakórész egy légtérben van. A lakókocsi pedig az, amit egy személygépkocsi után tudunk húzni a vonóhorog segítségével.

A közelmúltban azt tapasztaltuk, hogy a bérlők inkább a lakóautó bérlés mellett döntenek, és egyre inkább feledésbe merülnek a lakókocsik. Nézzük meg miért is előnyösebb egy lakóautó. A lakókocsi legnagyobb hátránya, hogy utazás közben senki sem tartózkodhat benne, valamint a személygépkocsi lassabban tud haladni, ugyanis maga után húzza a lakókocsit. Ezek a problémák a lakóautónál nem jelennek meg, miközben az egyik személy vezet, addig az utas akár kávét is főzhet. A lakóautóban kényelmesen utazhat akár hat ember is, és elfelejthetjük azt is, hogy meg kell állni, ha valakinek mosdóba kell mennie.

Ha Ön is a lakóautót bérelne, keressen fel bennünket: https://www.luxuslakoauto.hu/