LMC Breezer A664 G – a Prémium+ király

Tervezzen akár rövidebb, akár hosszabb útra menni, az LMC Breezer lakóautó biztosan kiszolgálja Önt a kaland során, nem mellesleg kedvező áron!

Tervezzen akár rövidebb, akár hosszabb útra menni, az LMC Breezer lakóautó biztosan kiszolgálja Önt a kaland során, nem mellesleg kedvező áron! Az LMC Breezer A664 G lakóautóban minden kényelemért és praktikusságért felelősséget vállaló elem megtalálható. Ezek közé soroljuk a tempómat segédeszközt, a fűthető tükröket, a bőr és velúr kárpitot, a tetőklímát, vagy akár az éjjellátós tolatókamerát. Nagy családnak/társaságnak is tökéletes választás lehet, hiszen 6 utazó és 6 alvó hely áll rendelkezésre. A cuccaink elszállításra egy nagy garázs jelentkezik szolgálatra a lakóautó tetején.

Kényelem magas fokon

Ha lakóautó bérlés mellett döntünk utazásunk alkalmával, akkor az ADRIA MATRIX AXESS 670SP lakóautóval biztosan a legjobbat választjuk. Tágas, kényelmes, felszerelt, modern, és sok lehetőséget rejt magában. Hosszabb utazásokra is alkalmas. Családoknak és baráti társaságoknak  kiváló lehetőség. Elhúzható sötétítő rolók teszik tökéletessé a pihenést, és minden ablakon és bejárati ajtón szúnyoghalló található, hogy a rovarok ne zavarják az időtöltésünket. Széles bejárati ajtóval rendelkezik, a legfontosabb azonban, ha arra törekszünk, hogy az utazás  mellett a komfort is színvonalas legyen, akkor mindenféleképp említésre méltó, hogy a lakóautó állítható magasságú Franciaággyal és elektromosan leengedhető ággyal rendelkezik. Továbbá a konyharész is teljesen felszerelt, mikrohullámú sütővel és 3-as gázégő munkalappal várja a használni vágyókat.

 

 

Lakóautó vagy lakókocsi?

Manapság sokan döntenek a lakókocsi vagy a lakóautó bérlés mellett azért, mert minden évben egy nagyobb összeget költenek szállodai szobákra, és sokszor megtörténik, hogy az ember nem pont azt kapja, amit várt.

Mielőtt lakókocsi vagy lakóautó bérlésre szánja el magát, először is ismertetni szeretnénk, hogy mi a különbség a lakóautó és a lakókocsi között. A lakóautó az a jármű, melynek belső részében a vezetőfülke és a lakórész egy légtérben van. A lakókocsi pedig az, amit egy személygépkocsi után tudunk húzni a vonóhorog segítségével.

A közelmúltban azt tapasztaltuk, hogy a bérlők inkább a lakóautó bérlés mellett döntenek, és egyre inkább feledésbe merülnek a lakókocsik. Nézzük meg miért is előnyösebb egy lakóautó. A lakókocsi legnagyobb hátránya, hogy utazás közben senki sem tartózkodhat benne, valamint a személygépkocsi lassabban tud haladni, ugyanis maga után húzza a lakókocsit. Ezek a problémák a lakóautónál nem jelennek meg, miközben az egyik személy vezet, addig az utas akár kávét is főzhet. A lakóautóban kényelmesen utazhat akár hat ember is, és elfelejthetjük azt is, hogy meg kell állni, ha valakinek mosdóba kell mennie.

Ha Ön is a lakóautót bérelne, keressen fel bennünket: https://www.luxuslakoauto.hu/