A lakóautó bérlés nem zárja ki a luxust

Tapasztalataink szerint Magyarországon a lakóautó bérlés nem örvend akkora népszerűségnek, amekkorát megérdemelne. Ezen a helyzeten szeretnénk változtatni a munkánkkal, cégünk üzemeltetésével. Hazánkban sokan azt gondolják, az ilyenfajta utazás kényelmetlen, ezért inkább szállodát választanak.

Tapasztalataink szerint Magyarországon a lakóautó bérlés nem örvend akkora népszerűségnek, amekkorát megérdemelne. Ezen a helyzeten szeretnénk változtatni a munkánkkal, cégünk üzemeltetésével. Hazánkban sokan azt gondolják, az ilyenfajta utazás kényelmetlen, ezért inkább szállodát választanak. Az ő figyelmükbe ajánljuk a luxus lakóautó bérlés lehetőségét. Nem véletlenül választottuk az ilyen járművek bérbeadását és forgalmazását fő tevékenységünknek. Teljes felszereltségükkel és mobilitásukkal a luxus és a természet legjavát ötvözik.

Roller Team Zefiro 265 Integral

A Roller Team Zefiro 265 egy valódi luxus lakóautó. Ha hibátlan kényelemre, tökéletes vezetési körülményekre és mindeközben páratlan élményre vágyik, akkor Önnek álmodták meg ezt a lakóautót. 2018-as kiadású, teljesen felszerelt és hibátlan állapotban lévő lakóautónk biztos társa lesz családjának, az év legnagyobb kalandjában. 5 utazó és 4 alvó helyre van kialakítva és minden részlet tökéletes tervezésben, az utasok elégedettségét szolgálja. Néhány részlet; fehér bőr kárpit, Truma gázüzemű körfűtés, extra színes led belső világítás, 4.5 m-es napfénytető stb.. Győződjen meg saját maga, béreljen valódi luxus lakóautót!