RAPIDO 896F, a 2020-as évjáratú csodabogár

A luxuslakoauto.hu weboldalán az már elfogadott tény, hogy csupa A kategóriás luxus lakóautó bérlést bonyolíthat le. Arról is már többször szót ejtettünk, hogy folyamatosan fiatalítjuk lakóautó bérlésre szánt flottánkat.

A luxuslakoauto.hu weboldalán az már elfogadott tény, hogy csupa A kategóriás luxus lakóautó bérlést bonyolíthat le. Arról is már többször szót ejtettünk, hogy folyamatosan fiatalítjuk lakóautó bérlésre szánt flottánkat. E kettő tény ötvözetének megtestesítőjeként mutatom be Önnek a Rapido 896F 2020-as (!) évjáratú lakókocsit.
Gyakorlatilag nulla kilométer van benne, ami azt jelenti, hogy egy kívül-belül vadonatúj lakóautó bérlése mellett kötelezheti el magát. A Rapidoban többek között olyan felszereltséget talál, mint a tolatókamera 7 inches kijelzővel, amely természetesen GPS navigációval is bír. Ha kissé hátrább megyünk a lakóautóban, akkor két LCD tévére figyelhetünk fel, melyek beépített DVD lejátszóval bírnak. A kényeztetés növelésében segítségünkre siet a panorámás tetőablak és a LED-es külső-belső világítás.
Bővebb információkért látogasson el a lakóautó adatlapjára vagy keresse fel ügyfélszolgálatunkat.  

Roller Team Zefiro 265 – tuti tipp

A Fiat üdvöskéje parkol nálunk, várva-várva, hogy valaki kihozza belőle a maximumot. Ezt az autót arra álmodták meg és készítették el, hogy a benne utazók minden vágyához igazodjon és kiszolgálja azokat. Néhány alapinformáció a Roller Team Zefiro 265 modellről a lakóautó bérlés előtt.

A Fiat üdvöskéje parkol nálunk, várva-várva, hogy valaki kihozza belőle a maximumot. Ezt az autót arra álmodták meg és készítették el, hogy a benne utazók minden vágyához igazodjon és kiszolgálja azokat.
Néhány alapinformáció a Roller Team Zefiro 265 modellről a lakóautó bérlés előtt
. Egy 2018-as évjáratú masináról beszélünk, mely „Full Integrált” felszereltséggel gurult ki a szalonból. 5 utazó és 4 alvó hely van kialakítva belsejében. Rendelkezik menetklímával, tempómattal, elektromos ablakokkal, elhúzható sötétítő rolókkalTovábbá olyan luxus jellemzők is elmondható róla, mint pl. a fehér bőr és kárpit, állítható magasságú franciaágy, extra színes led belső világítás… Amennyiben elnyerte tetszését ez a modell, vagy másik után nézne, látogasson el a luxuslakoauto.hu weboldalra. Ott minden lakóautó bérléssel kapcsolatos kérdésre megtalálja a választ.

Lakóautó bérlés a luxuslakoauto.hu-n!

Mi fogadja Önt, ha ellátogat a luxuslakoauto.hu weboldalra? Elsőként és legfontosabbként a bérelhető lakóautóink tárulnak Ön elé, három oszlopban, balról jobbra haladva kategorizálva. Ha már itt tartunk, meg kell említeni, hogy mindenki megfogja találni a számára megfelelőt, hiszen nem kevesebb mint 4 kategóriából szemezgethetünk. Amennyiben tovább görgetünk, megérkezünk a cég működésének elveihez és szabályosságaihoz. Ezt követ néhány leírás magáról a lakóautó bérlésről és élményről, hogy segítsen eldönteni a kedves olvasónak, hogy valóban neki való e a dolog. Az oldal legalján pedig egy árajánlat kérés beküldésére van lehetőségünk, mert ha lakóautó bérlés, akkor mindent az elején tisztáznunk kell.

Válassza a luxus élményt, válassza a luxuslakoauto.hu-t!


Adódik a kérdés, vajon mit is értünk luxus élmény alatt? Személy szerint mi arra gondolunk lakóautó bélréskor luxus kivitel alatt, hogy az adott gépjármű makulátlan tisztasággal, maximális megbízhatósággal, tágas térrel és hangulatos érzéssel kecsegtessen. A makulátlan tisztaságról a takarító csapatunk és az ózongenerátor gondoskodik. Annak érdekében, hogy minden lakóautó bérlés zökkenőmentesen, a gépjármű meghibásodása nélkül menjen végbe, rendszeres átvizsgálásra és szervizelésre visszük a lakóautókat. A tágas tért és a hangulatos közérzetet pedig úgy érjük el, hogy minden gépjárművet úgy választjuk ki, hogy az praktikus kialakítással bírjon, illetve maximális felszereltséggel érkezzen hozzánk.

Adria Coral XL 670SL – foglalja le most, mert elszalasztja

Kétségkívül számtalan ember jár telelni/kirándulni, és jónéhány közülük lakóautó bérléssel indítja a folyamatot, de általánosságban és kivetítve a lakóautó bérlések számára még mindig óriási előnyt élvez a nyaralás. Van, aki előre tud tervezni és időben lefoglalja a kiszemelt lakóautót, na ennek a csoportnak az egyik legkedveltebb célpontja az Adria Coral. Hogy miért? Mert egy 2018-as modellről van szó. Mert egy 161 LE és 2000 ccm-el ellátott bestiáról van szó. Mert többek között megtalálható benne a bőr és velúr kárpit, tempómat, elektromos ablakok, minden ablakon és ajtón szúnyoghálók, franciaágy, tetőklíma, 4.5 méteres napfénytető Led világítással és még sorolhatnám…

Még nem nyaralt lakóautóval? Adjon egy esélyt neki.

A lakóautó bérlés és a vele való utazgatás nagy mértékben, akarom mondani óriási mértékben eltér a hagyományos (előre lefoglalunk szállást, autóba ülünk, leutazunk és ott elüssük az időt 10 napon át egyhelyben) nyaralástól, vagy teleléstől. Ez egy teljesen más kalandot és élményt kínál. A lakóautó bérlésre és az ezt követő kötetlen szabadságra sokan azt mondják, hogy a hagyományos kikapcsolódás eltörpül mellette, de van olyan is, akinek egy kínszenvedés lenne ilyen körülmények közt levezényelni a szabadságát. Olvassa blogunkat, ahol a lakóautó bérlésről szóló cikkek mellett, tapasztalt rókák véleményét és más, egyéb információkat is talál. Ezek talán segítenek Önnek döntésre jutni.