Adria Matrix Axess 670 SP – az Önre váró luxus élmény

Az Adria Matrix Axess 670 SP egy 2017-es modell, melyet tervezéskor ízig-vérig a luxuskivitelnek szenteltek. 131 lóerő, 2000 ccm nyers erő párosul a kifinomult kényelemmel.

Az Adria Matrix Axess 670 SP egy 2017-es modell, melyet tervezéskor ízig-vérig a luxuskivitelnek szenteltek. 131 lóerő, 2000 ccm nyers erő párosul a kifinomult kényelemmel. Az Adria Matrix lakóautóban megtalálható minden alapfelszereltség, mint a menetklíma, tempómat, elektromos ablakok, fűthető tükrök… Ezeken túl pedig a luxus termékek is jelen vannak, ilyen a bőr és velúr kárpit, állítható magasságú franciaágy, Truma gázüzemű körfűtés, extra színes led belső világítás, vagy éppen a TV+DVD+USB szett. A lakóautóban 5 utazó és 5 alvó hely van előre látva, az utasok csomagjairól a hatalmas garázs (2 db. ajtó) gondoskodik.

Tippek az előszezoni lakóautó bérléshez

Ahogy érvényes a szabály, hogy bizonyos időközönként a nyaralás/telelés árcédulája igen drasztikusan megnő, úgy ez igaz fordítva is, ez utóbbi jelen van a lakóautó bérlésnél is. Aktuális az előszezonról beszélni, hiszen január 1.-én megkezdődött és május 31.-ig tart.

Ahogy érvényes a szabály, hogy bizonyos időközönként a nyaralás/telelés árcédulája igen drasztikusan megnő, úgy ez igaz fordítva is, ez utóbbi jelen van a lakóautó bérlésnél is. Aktuális az előszezonról beszélni, hiszen január 1.-én megkezdődött és május 31.-ig tart. Ebben az időszakban érdemes elgondolkodni, a Prémium és a Prémium+ besorolású lakóautókról, hiszen míg az előbbi 9 ezer forint napi kedvezménnyel bérelhető ki, úgy utóbbi nem kevesebb mint 10 ezer forintos kedvezménnyel vihető. Ha még nem tisztázódott le Önben, hogy pontosan mennyi időre is utazna el, érdemes figyelembe vennie, hogy már 8 napos bérlésnél 10%-os további kedvezményt kap.

LMC Breezer A664 G – a Prémium+ király

Tervezzen akár rövidebb, akár hosszabb útra menni, az LMC Breezer lakóautó biztosan kiszolgálja Önt a kaland során, nem mellesleg kedvező áron!

Tervezzen akár rövidebb, akár hosszabb útra menni, az LMC Breezer lakóautó biztosan kiszolgálja Önt a kaland során, nem mellesleg kedvező áron! Az LMC Breezer A664 G lakóautóban minden kényelemért és praktikusságért felelősséget vállaló elem megtalálható. Ezek közé soroljuk a tempómat segédeszközt, a fűthető tükröket, a bőr és velúr kárpitot, a tetőklímát, vagy akár az éjjellátós tolatókamerát. Nagy családnak/társaságnak is tökéletes választás lehet, hiszen 6 utazó és 6 alvó hely áll rendelkezésre. A cuccaink elszállításra egy nagy garázs jelentkezik szolgálatra a lakóautó tetején.

Kényelem magas fokon

Ha lakóautó bérlés mellett döntünk utazásunk alkalmával, akkor az ADRIA MATRIX AXESS 670SP lakóautóval biztosan a legjobbat választjuk. Tágas, kényelmes, felszerelt, modern, és sok lehetőséget rejt magában. Hosszabb utazásokra is alkalmas. Családoknak és baráti társaságoknak  kiváló lehetőség. Elhúzható sötétítő rolók teszik tökéletessé a pihenést, és minden ablakon és bejárati ajtón szúnyoghalló található, hogy a rovarok ne zavarják az időtöltésünket. Széles bejárati ajtóval rendelkezik, a legfontosabb azonban, ha arra törekszünk, hogy az utazás  mellett a komfort is színvonalas legyen, akkor mindenféleképp említésre méltó, hogy a lakóautó állítható magasságú Franciaággyal és elektromosan leengedhető ággyal rendelkezik. Továbbá a konyharész is teljesen felszerelt, mikrohullámú sütővel és 3-as gázégő munkalappal várja a használni vágyókat.

 

 

Lakóautó vagy lakókocsi?

Manapság sokan döntenek a lakókocsi vagy a lakóautó bérlés mellett azért, mert minden évben egy nagyobb összeget költenek szállodai szobákra, és sokszor megtörténik, hogy az ember nem pont azt kapja, amit várt.

Mielőtt lakókocsi vagy lakóautó bérlésre szánja el magát, először is ismertetni szeretnénk, hogy mi a különbség a lakóautó és a lakókocsi között. A lakóautó az a jármű, melynek belső részében a vezetőfülke és a lakórész egy légtérben van. A lakókocsi pedig az, amit egy személygépkocsi után tudunk húzni a vonóhorog segítségével.

A közelmúltban azt tapasztaltuk, hogy a bérlők inkább a lakóautó bérlés mellett döntenek, és egyre inkább feledésbe merülnek a lakókocsik. Nézzük meg miért is előnyösebb egy lakóautó. A lakókocsi legnagyobb hátránya, hogy utazás közben senki sem tartózkodhat benne, valamint a személygépkocsi lassabban tud haladni, ugyanis maga után húzza a lakókocsit. Ezek a problémák a lakóautónál nem jelennek meg, miközben az egyik személy vezet, addig az utas akár kávét is főzhet. A lakóautóban kényelmesen utazhat akár hat ember is, és elfelejthetjük azt is, hogy meg kell állni, ha valakinek mosdóba kell mennie.

Ha Ön is a lakóautót bérelne, keressen fel bennünket: https://www.luxuslakoauto.hu/