A lakóautó bérlés nem zárja ki a luxust

Tapasztalataink szerint Magyarországon a lakóautó bérlés nem örvend akkora népszerűségnek, amekkorát megérdemelne. Ezen a helyzeten szeretnénk változtatni a munkánkkal, cégünk üzemeltetésével. Hazánkban sokan azt gondolják, az ilyenfajta utazás kényelmetlen, ezért inkább szállodát választanak.

Tapasztalataink szerint Magyarországon a lakóautó bérlés nem örvend akkora népszerűségnek, amekkorát megérdemelne. Ezen a helyzeten szeretnénk változtatni a munkánkkal, cégünk üzemeltetésével. Hazánkban sokan azt gondolják, az ilyenfajta utazás kényelmetlen, ezért inkább szállodát választanak. Az ő figyelmükbe ajánljuk a luxus lakóautó bérlés lehetőségét. Nem véletlenül választottuk az ilyen járművek bérbeadását és forgalmazását fő tevékenységünknek. Teljes felszereltségükkel és mobilitásukkal a luxus és a természet legjavát ötvözik.

Béreljen lakóautót, és élvezze az utazás minden percét

Ha még nem jártas a lakóautós-életmód élvezetében, akkor itt az ideje, hogy kipróbálja! Derítse ki a lakóautó bérlés segítségével, hogy milyen szórakoztató és egyben kényelmes utazást nyújthat ez a jármű. Válasszon a különböző típusú és felszereltségű lakóautók közül, tetszésének és igényeinek megfelelően.

Ha még nem jártas a lakóautós-életmód élvezetében, akkor itt az ideje, hogy kipróbálja! Derítse ki a lakóautó bérlés segítségével, hogy milyen szórakoztató és egyben kényelmes utazást nyújthat ez a jármű. Válasszon a különböző típusú és felszereltségű lakóautók közül, tetszésének és igényeinek megfelelően. Ha egyszer rászánja magát, azontúl mindig ezzel a guruló lakhellyel akar majd kirándulni menni. Ez a stresszmentes és kényelmes utazási forma mint a családok, mint pedig a baráti társaságok kedvence lehet. A lakóautó bérlésnek megvan a maga sajátos, komfortos bája. Így az utasok jutalma nem csak az úti cél látványa, hanem maga az utazás folyamata is.
Kalandok és élmények, pihenés és kikapcsolódás, magas fokú kényelemmel vegyítve.
Ki ne akarna ily módon nyaralni, vagy telelni a szerettei társaságában?

 

 

2008-óta kiszolgáljuk a lakóautó bérlésre szomjazókat

Nyílt titok, hogy a saját hobbinkból merítve építettük fel a mai cégünket. Cégünket, mely ma Magyarország legnagyobb flottájával büszkélkedhet és kecsegtetheti az érdeklődőket. A lakóautó bérlés a mi életünkbe is véletlenszerűen csöppent be, melyből első érzésre szerelem lett.

Nyílt titok, hogy a saját hobbinkból merítve építettük fel a mai cégünket. Cégünket, mely ma Magyarország legnagyobb flottájával büszkélkedhet és kecsegtetheti az érdeklődőket. A lakóautó bérlés a mi életünkbe is véletlenszerűen csöppent be, melyből első érzésre szerelem lett.

2008-ban próbáltuk ki a lakókocsis üdülési formát, melyben meg is láttuk a lehetőséget. Ráeszméltünk, hogy ahogy mi, úgy mások is különösen élvezik. De eközben nagyobb volt a kereslet, mint a kínálat. Ekkor döntöttük el, hogy szeretnénk lehetőséget nyújtani a kalandoroknak. Nem értettünk egyet azzal, hogy ez csak a felső osztály kiváltsága, akik megvásárolhatják maguknak a lakóbuszokat. Erre a lakóautó bérlésben találtunk megoldást. Így mindenki kipróbálhatja rövidebb-hosszabb távon azt, hogy milyen a teljes szabadság egy üdülés alatt.

Nyílt titok, hogy a saját hobbinkból merítve építettük fel a mai cégünket

 

Hozza ki a maximumot a lakóautózásból!

A lakóautó bérlés folyamatától vannak kik tartanak, vannak kik elsőre könnyedén lebonyolítsák. És magától a kölcsönzéstől nem is kell különösebben tartani, hiszen itt vagyunk mi, hogy mindenben segítsünk. De, hogy a maximumot kitudja húzni a lakóautós kirándulásból, ahhoz több részletre is oda kell figyelni.

A végső elégedettség még a lakóautó bérléskor történő választáskor kezdődik. Fontos, hogy megtaláljuk a számunkra ideális modellt. Hogy meglegyen minden a járműben, amit később az utazás közben igényelne a család. Munkatársaink természetesen már ennél a pontnál is a segítségére sietnek, ha igény van rá. Ön elmondja mik az elvárások, mi Ön elé tárjuk a célnak megfelelő lakóautókat.

A második fontos részlet, hogy a lakóautózás kimenetele idillikus hangulatban teljen, az az úticélok jó megszervezése. Erre is már kínálunk segítséget, hiszen főoldalunkon talál egy „Uticél ajánló” bejegyzést. Itt akár időpontokat is foglalhat!

A harmadik pont, hogy teljes legyen az összkép a felszerelésen múlik. Attól függően, hogy ki hogyan képzeli el a lakóautós kirándulást, más-más felszereléssel kell nekilásson az útnak. Amennyiben valaki jobban az utazásra használná a lakóautót, az kevesebb, míg aki ott szeretné eltölteni minden idejét, annak több mindent kell vinnie.

E három pont ötvözetéből pedig kialakul egy gyönyörű, felejthetetlen kaland. Próbálja ki!

Éljen a lehetőséggel! Lakóautó bélrés

Éljen a lehetőséggel, hogy adott a lakóautó bérlés. Nem csak, hogy adott, de elérhető távolságba került immár a középosztálynak is. Nem nevezném olcsó mulatságnak, azonban nem sokkal drágábban kitudunk jönni így is a nyaralással, mintha a hagyományos úton zajlott volna.

Éljen a lehetőséggel, hogy adott a lakóautó bérlés. Nem csak, hogy adott, de elérhető távolságba került immár a középosztálynak is. Nem nevezném olcsó mulatságnak, azonban nem sokkal drágábban kitudunk jönni így is a nyaralással, mintha a hagyományos úton zajlott volna. Továbbá azt sem jelenthetem ki, hogy ez jobb lenne a hagyományos értelemben vett kirándulástól, azonban… egy olyan élménnyel gazdagodhat, amelyet máshol az életben nem szerezhet meg! Ezért az kimondottan ajánlom, hogy adjon egy esélyt a lakóautó bérlésnek! Már csak azért is, mert 30-40 évvel ezelőtt minden nyaraló a távoli tájakról érkező, dúsgazdag, lakóautós ipséket irigyelte. Immár a lakóautó bérléssel mi is áttudjuk élni a négy keréken guruló luxus lakás varázsát. A családnak egy kiváló meglepetés lehet és egy felejthetetlen meghitt emlék a távoli jövőben. Éljen a lehetőséggel, csak nyerhet.

Lakóautó bérlés – most Ön jön!

Lakóautó bérlés és máris kezdheti: lakóautóval felkavarni az országút porát, közben élvezni a jármű nyújtotta luxus kényelmet, maximálisan kikapcsolódva. Mikor történt Önnel utoljára, hogy mindent, de mindent maga mögött hagyott legalább néhány nap elejéig.

 

Lakóautó bérlés és máris kezdheti: lakóautóval felkavarni az országút porát, közben élvezni a jármű nyújtotta luxus kényelmet, maximálisan kikapcsolódva. Mikor történt Önnel utoljára, hogy mindent, de mindent maga mögött hagyott legalább néhány nap elejéig. Természetesen itt a gondokra, a melóra, a folytonos hajszára és rohanásra gondolok. Mikor történ Önnel utoljára olyan, hogy kizárólag a családjával töltsön egy hetet? Elizolálva a külvilágtól, a behatárolásoktól és az időkorlátoktól. Jól hangzik, nemde?
A lakóautó bérlést ezért kezdtük el. Mert ez egy életre szóló emlékek begyűjtésére lett kitalálva. Az ilyesfajta élményszerzést pedig csak egy karnyújtásnyira van Öntől – premiumlakoauto.hu, azaz a lakókocsik olcsón paradicsomja. Csak válassza ki, melyikkel szeretné bejárni a kigondolt útvonalat, bérelje ki azt, és már indulhat is a móka! Az év bármely részében rendelkezésére állnak lakóautóink bérlése. Mindegyik alapos felszereltségben, alaposan karbantartásban és maximálisan fertőtlenített állapotban várják Önt. Az Ön dolga csupán eldönteni a célállomásokat.