Új lehetőségek

Megesett már mindenkivel az, hogy elkezdte unni magát a nyaraláson, ami ha belegondolunk, nem egy elítélendő dolog, hiszen ha olyan helyen vagyunk, ahol kevés a lehetőség a kirándulásra, vagy nincsenek jó szórakozóhelyek, vásárlási lehetőségek a környéken, és az evés, alvás, szállodanézegetés már kifejezetten untatóvá válik, akkor át kell gondolnunk kicsit, hogy a következő utazásunkat milyenre is szeretnénk tervezni. Ha valakinek az a legfontosabb, hogy egész nap menjen, és számolja a látnivalókat, akkor kicsit sem kielégítő a számára egy egész hetes fekvés a napozóágyban, hiszen az aktív pihenés mindennél többet ér. Ilyenkor sorba kell venni a különböző alternatívákat, és valami olyan lehetőséget keresni, ahol akár több helyszínt is érinthetünk, és minden nap máshová juthatunk el amellett, hogy teljesen kötetlenek lehetünk, és nem kell alkalmazkodnunk semmihez. Tökéletes megoldást nyújthat kalandor énünk számára, ha bérelhető lakóautót választunk az esetleges problémák kiküszöbölésére, hiszen rengeteg időt megspórolhatunk, továbbá az sem mellékes, hogy így annyit túrázhatunk amennyit csak jónak érzünk. Nincsenek korlátok, és semmi sem gátolhat abban, hogy körbejárjunk minden helyet a legnagyobb városoktól kezdve a sziklás hegyvidékekig. 

Lakóautó bérlés - nyakunkon a tavasz

Szerintem mindenkinek érdemes lenne kipróbálnia a gurulós garzonos életet. Ha olyan típusú vagy, hogy e-mellett döntesz, akkor mindenképp elsőnek azt javaslom, hogy a lakóautó bérlés mellett maradj. Így jobban el fogod tudni dönteni, hogy vásárolj egy lakóautót vagy lakóautót bérelj, mert meg lesz hozzá a kellő tapasztalatod. Plusz érdemesebb egy biztosítással rendelkező bérelt lakóautóval gyakorolni a parkolást, mint egy saját 20 milliós luxus lakóautóval.

 

Ha lakóautó építés mellett teszed le a voksod, akkor is érdemes lakóautó bérléssel foglalkozni elsőnek, hogy lásd mik a nélkülözhetetlen kellékek egy lakóautó belsejében. Van egy osztrák lakóautó tulajdonos ismerősöm, aki a furgonját lakófurgonná alakította. Egy óriási konyhával és fürdőszobával bővítette, mivel még az hiányzott neki. Mikor elment a két család együtt túrázni a helyekbe, akkor döbbent rá, hogy az én lakóautómban 4 ember simán elalszik és jóval több cucc elfér, mint az övében. Szóval beismerte, hogy semmi értelme nem volt 2 éven keresztül építeni egyet, mintha bérelne minden éveben egy másikat.

 

Ha engem kérdeztetek lakóautót bérleni kell nem vásárolni, ha csak nem használod évente több mint egy hónapot.

Lakóautó vagy lakókocsi?

Manapság sokan döntenek a lakókocsi vagy a lakóautó bérlés mellett azért, mert minden évben egy nagyobb összeget költenek szállodai szobákra, és sokszor megtörténik, hogy az ember nem pont azt kapja, amit várt.

Mielőtt lakókocsi vagy lakóautó bérlésre szánja el magát, először is ismertetni szeretnénk, hogy mi a különbség a lakóautó és a lakókocsi között. A lakóautó az a jármű, melynek belső részében a vezetőfülke és a lakórész egy légtérben van. A lakókocsi pedig az, amit egy személygépkocsi után tudunk húzni a vonóhorog segítségével.

A közelmúltban azt tapasztaltuk, hogy a bérlők inkább a lakóautó bérlés mellett döntenek, és egyre inkább feledésbe merülnek a lakókocsik. Nézzük meg miért is előnyösebb egy lakóautó. A lakókocsi legnagyobb hátránya, hogy utazás közben senki sem tartózkodhat benne, valamint a személygépkocsi lassabban tud haladni, ugyanis maga után húzza a lakókocsit. Ezek a problémák a lakóautónál nem jelennek meg, miközben az egyik személy vezet, addig az utas akár kávét is főzhet. A lakóautóban kényelmesen utazhat akár hat ember is, és elfelejthetjük azt is, hogy meg kell állni, ha valakinek mosdóba kell mennie.

Ha Ön is a lakóautót bérelne, keressen fel bennünket: https://www.luxuslakoauto.hu/