RAPIDO 896F, a 2020-as évjáratú csodabogár

A luxuslakoauto.hu weboldalán az már elfogadott tény, hogy csupa A kategóriás luxus lakóautó bérlést bonyolíthat le. Arról is már többször szót ejtettünk, hogy folyamatosan fiatalítjuk lakóautó bérlésre szánt flottánkat.

A luxuslakoauto.hu weboldalán az már elfogadott tény, hogy csupa A kategóriás luxus lakóautó bérlést bonyolíthat le. Arról is már többször szót ejtettünk, hogy folyamatosan fiatalítjuk lakóautó bérlésre szánt flottánkat. E kettő tény ötvözetének megtestesítőjeként mutatom be Önnek a Rapido 896F 2020-as (!) évjáratú lakókocsit.
Gyakorlatilag nulla kilométer van benne, ami azt jelenti, hogy egy kívül-belül vadonatúj lakóautó bérlése mellett kötelezheti el magát. A Rapidoban többek között olyan felszereltséget talál, mint a tolatókamera 7 inches kijelzővel, amely természetesen GPS navigációval is bír. Ha kissé hátrább megyünk a lakóautóban, akkor két LCD tévére figyelhetünk fel, melyek beépített DVD lejátszóval bírnak. A kényeztetés növelésében segítségünkre siet a panorámás tetőablak és a LED-es külső-belső világítás.
Bővebb információkért látogasson el a lakóautó adatlapjára vagy keresse fel ügyfélszolgálatunkat.  

Roller Team Zefiro 265 – tuti tipp

A Fiat üdvöskéje parkol nálunk, várva-várva, hogy valaki kihozza belőle a maximumot. Ezt az autót arra álmodták meg és készítették el, hogy a benne utazók minden vágyához igazodjon és kiszolgálja azokat. Néhány alapinformáció a Roller Team Zefiro 265 modellről a lakóautó bérlés előtt.

A Fiat üdvöskéje parkol nálunk, várva-várva, hogy valaki kihozza belőle a maximumot. Ezt az autót arra álmodták meg és készítették el, hogy a benne utazók minden vágyához igazodjon és kiszolgálja azokat.
Néhány alapinformáció a Roller Team Zefiro 265 modellről a lakóautó bérlés előtt
. Egy 2018-as évjáratú masináról beszélünk, mely „Full Integrált” felszereltséggel gurult ki a szalonból. 5 utazó és 4 alvó hely van kialakítva belsejében. Rendelkezik menetklímával, tempómattal, elektromos ablakokkal, elhúzható sötétítő rolókkalTovábbá olyan luxus jellemzők is elmondható róla, mint pl. a fehér bőr és kárpit, állítható magasságú franciaágy, extra színes led belső világítás… Amennyiben elnyerte tetszését ez a modell, vagy másik után nézne, látogasson el a luxuslakoauto.hu weboldalra. Ott minden lakóautó bérléssel kapcsolatos kérdésre megtalálja a választ.

Tudta, hogy 2020 elején kedvezmények várják?

Igen 2020-ban is megtartjuk az előszezonnal járó óriási kedvezmény zuhatagunkat a lakóautó bérlés árakban. Az elmúlt évek során tapasztaltuk, hogy meglepően sokan döntenek a január 1-től május 31-ig tartó kedvezményes időszakban a lakókocsis kirándulás mellett.


Igen 2020-ban is megtartjuk az előszezonnal járó óriási kedvezmény zuhatagunkat a lakóautó bérlés árakban.
Az elmúlt évek során tapasztaltuk, hogy meglepően sokan döntenek a január 1-től május 31-ig tartó kedvezményes időszakban a lakókocsis kirándulás mellett. Pontosan ez az időszak teszi ki az előszezont a lakóautó bérlés árakban, mialatt cégünk a Prémium és Prémium+ besorolású járgányokra akár 10.000 forintos akciót számol rá. Természetesen amennyiben a lakóautó bérlést legalább 8 napra igényeljük, úgy további kedvezmények faragják le a végösszeget. 2020 a kalandok éve, többek között szólhat a semmihez sem fogható lakóautós szabad utazásokról. Itt az idő, útra fel!
Lakóautó bérlés árak – bővebb információkat a lakóautó bérlés árak oldalunkon találhat.

Hányan és hogyan? Luxuslakóautó férőhelyei

Lakóautó bérlésnél sokszor egy apró nüánsz dönthet egy-egy modell előnyére. Na most a férőhely kérdés éppen nem tartozik bele az apróságokba. Itt feketén-fehéren tudjuk mire van szükségünk már a lakóautó bérlés legelején.

Lakóautó bérlésnél sokszor egy apró nüánsz dönthet egy-egy modell előnyére. Na most a férőhely kérdés éppen nem tartozik bele az apróságokba. Itt feketén-fehéren tudjuk mire van szükségünk már a lakóautó bérlés legelején. Cégünk lakókocsi kínálatába négytől-hat férőhelyre regisztrált modellek vannak. Fontos részlet, hogy alvó és/vagy utazóhelyről beszélünk, erre mindenképp figyeljen oda a szemezgetéskor. Ezek ugyanis eltérhetnek némely típusnál lakóautó bérléskor. Olyan összkép is megtalálható a flottánk egyes tagjainál, ahol eggyel kevesebb alvóhely van és olyan kombináció is létezik, ahol a fordított eset lép fel. A lakóautó bérlés mindig a férőhelyek letisztázásával kezdődik.

Roller Team Zefiro 265

Ha lakóautót szeretne bérelni, amelyben a rokonszenves hangulat a luxusfelszereltséggel vegyül – akkor Roller Team Zefiro 265!

Ha lakóautót szeretne bérelni, amelyben a rokonszenves hangulat a luxusfelszereltséggel vegyül – akkor Roller Team Zefiro 265! A lakóautó bérlés ebben az esetben olyan luxustartozékokat biztosít, mint a plüss szőnyeg, a fehér bőr kárpit vagy a távirányítós led világítás. Nem számít, hogy teleléshez vagy nyaraláshoz szeretne-e lakóautót bérelni, mivel a Roller Team Zefiro 265 tetőklímája garantálja Önnek a megfelelő hőmérsékletet. Az sem akadály, ha Ön éjjel szeret vezetni, ugyanis a Roller Team Zefiro éjjellátós tolatókamerája segít az éjszakai közlekedésben. Ebben a lakóautóban minden megvan ahhoz, hogy biztosítani tudja az elsőrangú színvonalat és kényelmet.

Lakóautó bérlés a luxuslakoauto.hu-n!

Mi fogadja Önt, ha ellátogat a luxuslakoauto.hu weboldalra? Elsőként és legfontosabbként a bérelhető lakóautóink tárulnak Ön elé, három oszlopban, balról jobbra haladva kategorizálva. Ha már itt tartunk, meg kell említeni, hogy mindenki megfogja találni a számára megfelelőt, hiszen nem kevesebb mint 4 kategóriából szemezgethetünk. Amennyiben tovább görgetünk, megérkezünk a cég működésének elveihez és szabályosságaihoz. Ezt követ néhány leírás magáról a lakóautó bérlésről és élményről, hogy segítsen eldönteni a kedves olvasónak, hogy valóban neki való e a dolog. Az oldal legalján pedig egy árajánlat kérés beküldésére van lehetőségünk, mert ha lakóautó bérlés, akkor mindent az elején tisztáznunk kell.