RAPIDO 896F, a 2020-as évjáratú csodabogár

A luxuslakoauto.hu weboldalán az már elfogadott tény, hogy csupa A kategóriás luxus lakóautó bérlést bonyolíthat le. Arról is már többször szót ejtettünk, hogy folyamatosan fiatalítjuk lakóautó bérlésre szánt flottánkat.

A luxuslakoauto.hu weboldalán az már elfogadott tény, hogy csupa A kategóriás luxus lakóautó bérlést bonyolíthat le. Arról is már többször szót ejtettünk, hogy folyamatosan fiatalítjuk lakóautó bérlésre szánt flottánkat. E kettő tény ötvözetének megtestesítőjeként mutatom be Önnek a Rapido 896F 2020-as (!) évjáratú lakókocsit.
Gyakorlatilag nulla kilométer van benne, ami azt jelenti, hogy egy kívül-belül vadonatúj lakóautó bérlése mellett kötelezheti el magát. A Rapidoban többek között olyan felszereltséget talál, mint a tolatókamera 7 inches kijelzővel, amely természetesen GPS navigációval is bír. Ha kissé hátrább megyünk a lakóautóban, akkor két LCD tévére figyelhetünk fel, melyek beépített DVD lejátszóval bírnak. A kényeztetés növelésében segítségünkre siet a panorámás tetőablak és a LED-es külső-belső világítás.
Bővebb információkért látogasson el a lakóautó adatlapjára vagy keresse fel ügyfélszolgálatunkat.  

Ajánló
Kommentek
  1. Én