Roller Team Zefiro 265 – tuti tipp

A Fiat üdvöskéje parkol nálunk, várva-várva, hogy valaki kihozza belőle a maximumot. Ezt az autót arra álmodták meg és készítették el, hogy a benne utazók minden vágyához igazodjon és kiszolgálja azokat. Néhány alapinformáció a Roller Team Zefiro 265 modellről a lakóautó bérlés előtt.

A Fiat üdvöskéje parkol nálunk, várva-várva, hogy valaki kihozza belőle a maximumot. Ezt az autót arra álmodták meg és készítették el, hogy a benne utazók minden vágyához igazodjon és kiszolgálja azokat.
Néhány alapinformáció a Roller Team Zefiro 265 modellről a lakóautó bérlés előtt
. Egy 2018-as évjáratú masináról beszélünk, mely „Full Integrált” felszereltséggel gurult ki a szalonból. 5 utazó és 4 alvó hely van kialakítva belsejében. Rendelkezik menetklímával, tempómattal, elektromos ablakokkal, elhúzható sötétítő rolókkalTovábbá olyan luxus jellemzők is elmondható róla, mint pl. a fehér bőr és kárpit, állítható magasságú franciaágy, extra színes led belső világítás… Amennyiben elnyerte tetszését ez a modell, vagy másik után nézne, látogasson el a luxuslakoauto.hu weboldalra. Ott minden lakóautó bérléssel kapcsolatos kérdésre megtalálja a választ.

Ajánló
Kommentek
  1. Én