Roller Team Zefiro 265 – tuti tipp

A Fiat üdvöskéje parkol nálunk, várva-várva, hogy valaki kihozza belőle a maximumot. Ezt az autót arra álmodták meg és készítették el, hogy a benne utazók minden vágyához igazodjon és kiszolgálja azokat. Néhány alapinformáció a Roller Team Zefiro 265 modellről a lakóautó bérlés előtt.

A Fiat üdvöskéje parkol nálunk, várva-várva, hogy valaki kihozza belőle a maximumot. Ezt az autót arra álmodták meg és készítették el, hogy a benne utazók minden vágyához igazodjon és kiszolgálja azokat.
Néhány alapinformáció a Roller Team Zefiro 265 modellről a lakóautó bérlés előtt
. Egy 2018-as évjáratú masináról beszélünk, mely „Full Integrált” felszereltséggel gurult ki a szalonból. 5 utazó és 4 alvó hely van kialakítva belsejében. Rendelkezik menetklímával, tempómattal, elektromos ablakokkal, elhúzható sötétítő rolókkalTovábbá olyan luxus jellemzők is elmondható róla, mint pl. a fehér bőr és kárpit, állítható magasságú franciaágy, extra színes led belső világítás… Amennyiben elnyerte tetszését ez a modell, vagy másik után nézne, látogasson el a luxuslakoauto.hu weboldalra. Ott minden lakóautó bérléssel kapcsolatos kérdésre megtalálja a választ.

Roller Team Zefiro 265

Ha lakóautót szeretne bérelni, amelyben a rokonszenves hangulat a luxusfelszereltséggel vegyül – akkor Roller Team Zefiro 265!

Ha lakóautót szeretne bérelni, amelyben a rokonszenves hangulat a luxusfelszereltséggel vegyül – akkor Roller Team Zefiro 265! A lakóautó bérlés ebben az esetben olyan luxustartozékokat biztosít, mint a plüss szőnyeg, a fehér bőr kárpit vagy a távirányítós led világítás. Nem számít, hogy teleléshez vagy nyaraláshoz szeretne-e lakóautót bérelni, mivel a Roller Team Zefiro 265 tetőklímája garantálja Önnek a megfelelő hőmérsékletet. Az sem akadály, ha Ön éjjel szeret vezetni, ugyanis a Roller Team Zefiro éjjellátós tolatókamerája segít az éjszakai közlekedésben. Ebben a lakóautóban minden megvan ahhoz, hogy biztosítani tudja az elsőrangú színvonalat és kényelmet.

Roller Team Zefiro 265 Integral

A Roller Team Zefiro 265 egy valódi luxus lakóautó. Ha hibátlan kényelemre, tökéletes vezetési körülményekre és mindeközben páratlan élményre vágyik, akkor Önnek álmodták meg ezt a lakóautót. 2018-as kiadású, teljesen felszerelt és hibátlan állapotban lévő lakóautónk biztos társa lesz családjának, az év legnagyobb kalandjában. 5 utazó és 4 alvó helyre van kialakítva és minden részlet tökéletes tervezésben, az utasok elégedettségét szolgálja. Néhány részlet; fehér bőr kárpit, Truma gázüzemű körfűtés, extra színes led belső világítás, 4.5 m-es napfénytető stb.. Győződjen meg saját maga, béreljen valódi luxus lakóautót!