Ha családi vakáció, akkor lakóautó bérlés!

Egy családi nyaralást összehozni nem mindig könnyű. A gyerekek számára sokszor fárasztó lehet maga az utazás, és ha a csemeték nyugtalanok, hát olyankor előbb-utóbb a szülők is türelmetlennél válhatnak. De nem egy luxus lakóautót kibérelve

Egy családi nyaralást összehozni nem mindig könnyű. A gyerekek számára sokszor fárasztó lehet maga az utazás, és ha a csemeték nyugtalanok, hát olyankor előbb-utóbb a szülők is türelmetlennél válhatnak. De nem egy luxus lakóautót kibérelve, benne utazva! Ugyanis egy luxus lakókocsi olyan elfoglaltságokat nyújt a család aprajának, hogy azzal megkíméli a család nagyját is a tipikus mondat ismételgetésétől. ,,Ott vagyunk már?” Ez a kérdés ugyanis nem fog elhangzani egy luxus lakóautóban, ahol többek között TV és DVD felszereltség, valamint igencsak kényelmes ágyak biztosítják a gyerkőcök számára az idilli környezetet. Mert ha az ifjonc jókedvű, akkor az egész család boldog! Lakóautó bérlés, a család útja.

Válassza a luxus élményt, válassza a luxuslakoauto.hu-t!


Adódik a kérdés, vajon mit is értünk luxus élmény alatt? Személy szerint mi arra gondolunk lakóautó bélréskor luxus kivitel alatt, hogy az adott gépjármű makulátlan tisztasággal, maximális megbízhatósággal, tágas térrel és hangulatos érzéssel kecsegtessen. A makulátlan tisztaságról a takarító csapatunk és az ózongenerátor gondoskodik. Annak érdekében, hogy minden lakóautó bérlés zökkenőmentesen, a gépjármű meghibásodása nélkül menjen végbe, rendszeres átvizsgálásra és szervizelésre visszük a lakóautókat. A tágas tért és a hangulatos közérzetet pedig úgy érjük el, hogy minden gépjárművet úgy választjuk ki, hogy az praktikus kialakítással bírjon, illetve maximális felszereltséggel érkezzen hozzánk.

Adria Coral XL 670SL – foglalja le most, mert elszalasztja

Kétségkívül számtalan ember jár telelni/kirándulni, és jónéhány közülük lakóautó bérléssel indítja a folyamatot, de általánosságban és kivetítve a lakóautó bérlések számára még mindig óriási előnyt élvez a nyaralás. Van, aki előre tud tervezni és időben lefoglalja a kiszemelt lakóautót, na ennek a csoportnak az egyik legkedveltebb célpontja az Adria Coral. Hogy miért? Mert egy 2018-as modellről van szó. Mert egy 161 LE és 2000 ccm-el ellátott bestiáról van szó. Mert többek között megtalálható benne a bőr és velúr kárpit, tempómat, elektromos ablakok, minden ablakon és ajtón szúnyoghálók, franciaágy, tetőklíma, 4.5 méteres napfénytető Led világítással és még sorolhatnám…

Még nem nyaralt lakóautóval? Adjon egy esélyt neki.

A lakóautó bérlés és a vele való utazgatás nagy mértékben, akarom mondani óriási mértékben eltér a hagyományos (előre lefoglalunk szállást, autóba ülünk, leutazunk és ott elüssük az időt 10 napon át egyhelyben) nyaralástól, vagy teleléstől. Ez egy teljesen más kalandot és élményt kínál. A lakóautó bérlésre és az ezt követő kötetlen szabadságra sokan azt mondják, hogy a hagyományos kikapcsolódás eltörpül mellette, de van olyan is, akinek egy kínszenvedés lenne ilyen körülmények közt levezényelni a szabadságát. Olvassa blogunkat, ahol a lakóautó bérlésről szóló cikkek mellett, tapasztalt rókák véleményét és más, egyéb információkat is talál. Ezek talán segítenek Önnek döntésre jutni. 

Adria Matrix Axess 670 SP – az Önre váró luxus élmény

Az Adria Matrix Axess 670 SP egy 2017-es modell, melyet tervezéskor ízig-vérig a luxuskivitelnek szenteltek. 131 lóerő, 2000 ccm nyers erő párosul a kifinomult kényelemmel.

Az Adria Matrix Axess 670 SP egy 2017-es modell, melyet tervezéskor ízig-vérig a luxuskivitelnek szenteltek. 131 lóerő, 2000 ccm nyers erő párosul a kifinomult kényelemmel. Az Adria Matrix lakóautóban megtalálható minden alapfelszereltség, mint a menetklíma, tempómat, elektromos ablakok, fűthető tükrök… Ezeken túl pedig a luxus termékek is jelen vannak, ilyen a bőr és velúr kárpit, állítható magasságú franciaágy, Truma gázüzemű körfűtés, extra színes led belső világítás, vagy éppen a TV+DVD+USB szett. A lakóautóban 5 utazó és 5 alvó hely van előre látva, az utasok csomagjairól a hatalmas garázs (2 db. ajtó) gondoskodik.

Tippek az előszezoni lakóautó bérléshez

Ahogy érvényes a szabály, hogy bizonyos időközönként a nyaralás/telelés árcédulája igen drasztikusan megnő, úgy ez igaz fordítva is, ez utóbbi jelen van a lakóautó bérlésnél is. Aktuális az előszezonról beszélni, hiszen január 1.-én megkezdődött és május 31.-ig tart.

Ahogy érvényes a szabály, hogy bizonyos időközönként a nyaralás/telelés árcédulája igen drasztikusan megnő, úgy ez igaz fordítva is, ez utóbbi jelen van a lakóautó bérlésnél is. Aktuális az előszezonról beszélni, hiszen január 1.-én megkezdődött és május 31.-ig tart. Ebben az időszakban érdemes elgondolkodni, a Prémium és a Prémium+ besorolású lakóautókról, hiszen míg az előbbi 9 ezer forint napi kedvezménnyel bérelhető ki, úgy utóbbi nem kevesebb mint 10 ezer forintos kedvezménnyel vihető. Ha még nem tisztázódott le Önben, hogy pontosan mennyi időre is utazna el, érdemes figyelembe vennie, hogy már 8 napos bérlésnél 10%-os további kedvezményt kap.